STUART WEITZMAN

Hej gänget! Idag åkte jag, Danne och Lina ut till Nordstrom Rack. Det är alltså en slags outlet med märken från kända designers. Man kan verkligen fynda dyrgripar på detta ställe för ett betydligt bättre pris, och idag gjorde jag ett superfynd, enligt mig.

Jag hittade ett par stövlar från Stuart Weitzman!
Jag har ju ett par stövlar från det märket sedan innan som jag fick i julklapp av Filip och jag äääälskar dom verkligen. Så nu när jag hittade ett par likadana fast i mörkgrå blev jag överlycklig! Speciellt när jag fick dessa för halva priset.Så jag tycker verkligen att jag gjorde ett toppenköp hihi.

Jag har alltid tycker att det har varit svårt med att hitta ett par höga stövlar som inte glider ner. Hatar när man måste dra upp stövlarna hela tiden. Sen har jag rätt så långa ben att andra stövlar knappt går över mina knän haha. Men dessa sitter verkligen som en smäck! Dom glider inte ner och de är så jäkla bekväma trots den ganska höga klacken.

Klänningen kommer från Ivyrevel, bälte från Gucci och mössa/hatt från Brixton.

Jag tycker att stövlarna passar till ca allt. Man kan ha de till klänning, kjol eller byxor. Vilket betyder att de är väldigt användbara.
Hur som helst, så är jag jättenöjd med dessa fina stövlar💋

Gillar

Kommentarer

Frida Björkroth,
Dösnygga!! 😊
fridasblogg.com
Isabella,
Skorna var jätte snygga!
www.isabellap.forme.se