SVAR PÅ ERA FRÅGOR!

Bor du i USA under hela hockeysäsongen eller är du i Sverige en hel del också? Du skrev tidigare att du inte får jobba i USA men vad hade du helst gjort om du fick? Tack för en intressant blogg :)

Jag har pendlat fram och tillbaka mellan Sverige och USA sen oktober. Hade jag fått jobba här borta så hade jag velat jobba i någon klädbutik/skobutik!

Hur ser en vanlig dag ut för dig? Kan du inte göra en så kallad sminkrutin? Skulle vara jätteroligt.

En helt vanlig dag ser ungefär ut såhär: Filip åker iväg på träning på morgonen, jag går upp och äter frukost sen går jag till parken bredvid och springer eller går. Sen åker vi och käkar lunch eller om han har match så tar han med lunch hem till mig. På matchdag gör vi inte så mycket innan det är dags för match på kvällen. Är det inte match och Filip är på bortamatch så kanske jag hittar på något med de andra tjejerna.
Jo, jag skulle kunna göra det i ett senare inlägg! :)

Vad använder du för hårvårdsprodukter??

Jag använder mig av hårolja från Moroccanoil, torrschampo från samma märke och ett hårspray från Kevin Murphy. Ibland volympuder från Osis!

1. Bli ihop med Justin Bieber
2. Fortfarande va ihop med din pojkvän
Vad skulle du valt? Haha

Hahah jag hade valt min pojkvän före Bieber. Har egentligen ingen aning hur Justin är som person, vi kanske inte ens klickar ;)

Rekommendation av p-piller?? Annars hur klarar du av mensvärk??? Please behöver hjääääälp.

Kan tyvärr inte rekommendera några p-piller då jag tycker att mina suger och funderar på att byta helt! Värm en vetekudde i micron, funkar alltid!

Hur många barn vill du ha i framtiden och med vem?

Jag vill ha två barn i framtiden. En pojke och en flicka. Vill såklart få barn med min Filip haha!

Bor du i Nashville på heltid nu? Hur länge har du och Filip varit tillsammans? :)

Nej jag bor inte här på heltid! Men i sommar ska vi fixa visum så att jag får vara här hela nästa säsong.
Vi har varit tillsammans i ca 7 månader :)

Får du pengar av Filip för att shoppa eller hur har du råd med att flyga dit och sen äta ute typ hela tiden och köpa massa dyra saker för som jag har förstått så jobbar du inte där nere? Inget illa menat utan undrar mest hur du har råd med allting haha :)

Har fått en hel del frågor kring detta och svaret är helt enkelt, Ja jag får pengar av Filip till att kunna leva här. Eftersom att jag inte får jobba här så får jag ingen lön från något jobb heller så Filip ger mig pengar. Sen tycker jag att det känns lika konstigt som ni tycker haha. Jag är ju precis som ni, van vid att jobba och tjäna mina egna pengar. Men jag har två alternativ. Det ena är att vara hemma i Sverige och jobba o tjäna mina egna pengar. Men samtidigt vara olycklig då jag ej får vara med honom. Eller så är jag här med honom och han betalar för mig. Inte så svårt val va? Haha! Kram :)

Ska du bosätta dig i USA eller hur ser din framtid ut? :) Vad jobbar du med? Hur fick du jobbet? Har du tänkt att utbilda dig, isåfall vad? Kram

Som det ser ut så kommer jag att flytta hit med Filip och bo här hela nästa säsong!
Jag jobbar på Nilson Shoes hemma i Borlänge. Jag gick bara in dit med mitt CV, sa att jag ville jobba där. Fick komma på intervju och fick jobbet haha.
Jag funderar på att utbilda mig till makeupartist! Kram

Hej! Har också en hockeyspelande pojkvän i USA, sista året på hans kontrakt nu. Är precis hemkommen därifrån och det känns för tillfället sjukt tungt.. Jag vill ju kunna vara där hela tiden.. Hur har ni löst det med allt? "Pendlar" du mellan länderna eller bor du i Nashville på heltid? Jobbar du något? :)

Hej! Åh jag förstår att det känns tungt att behöva åka hem :( Ja, jag har åkt fram och tillbaka under hela säsongen så det har varit lite småjobbigt faktiskt. Men vi ska fixa visum åt mig nu i sommar så att jag slipper det! Nej jag jobbar inget här borta, men har jobb hemma i sommar :)

Hur träffades du och Filip?

Vi hade gemensamma vänner och på den vägen var det haha.

Vad roligt med frågestund!
1) vad är dina planer för sommaren?
2) hur träffades du och din kille?
3) vad händer till hösten?
4) bästa mascaran du kan rekommendera?
5) kan du inte visa hur du fixar ditt hår så snyggt, love it!
6) färgar du ditt hår eller är det naturligt?

1) planer för sommaren är att jobba på mitt jobb där hemma, åka utomlands med min pojkvän. Summerburst. Umgås med mina vänner och familj samt pojkvän.
2) vi träffades genom gemensamma vänner.
3) till hösten flyttar jag till Nashville!
4) oj vad svårt... Eftersom att jag har fransförlängning så använder jag bara mascara på underfransarna och där spelar det inte så stor roll för mig vad jag använder haha.
5) men tack! Visst, kan göra ett inlägg om det senare!
6) jag gjorde ljusa slingor i mitt hår för ca 1,5 år sedan. Så nu är det bara en tråkig utväxt med ljusa toppar typ haha...

Ingen direkt fråga, men kan du inte göra ett inlägg med hur du sminkar dig och fixar håret? Ditt hår är så himla vackert! :)

Men tack snälla du! Visst, det kan jag absolut göra :)

Hej! Jag undrar vad du har för utbildning/jobb? Hur ser dina framtidsplaner ut? Hur träffades du och Filip och hur blev ni ett par? Tack för en bra blogg, är så spännande att se bilder och läsa om din tillvaro i USA :)

Vad kul att du gillar min blogg, tack!! :)
Jag jobbar på Nilson Shoes hemma i Sverige. Mina framtidsplaner just nu är att flytta hit till hösten. Vi träffades genom gemensamma vänner. Haha ja vi började väl ses mer och mer tills vi båda hade känslor för varandra. Jag var sjukt osäker på honom med tanke på att han bodde i USA osv. Men han "övertalade" mig till att ge det en chans och här är vi nu!!

Kul med frågestund! Min första fråga är: vad använder du för produkter i ditt hår? Det är sjukt snyggt och ser så friskt ut!
Förstår att du lever i nuet nu, men jag antar att du kommer flytta tillbaka till Nashville i höst :) Men vad är dina tankar ang. att det är ganska svårt för icke-amerikaner att få arbetstillstånd/green card om man inte har kompletterat en utbildning på collage eller är gift med en amerikansk medborgare? Känns det inte långtråkigt att du inte kommer ha något att "göra" eller är det mest skönt? Eller tänker du kanske plugga där? :)

Tack snälla! Har svarat på den frågan tidigare så kolla där! :)
Jag ska börja kolla upp olika makeupartist-utbildningar till hösten eller fransstylist-utbildningar så att jag har något att "göra" när jag flyttar hit i höst! Så himla tråkigt att jag inte får jobba här, så jag får försöka att sysselsätta mig så mycket som det bara går sen! :)

Gillar

Kommentarer