SVAR PÅ FRÅGA // FREDAG

Tja gänget! Igår började jag dagen med ett litet "möte" med Ida angående vårt projekt som är på gång. Alltså jag är SÅ taggad men samtidigt supernervös inför detta. Vill så gärna berätta för er vad det är för något, men ni får vänta liiiiite till hehe.
Efter det åkte jag till min fransgumma för att fylla på fransarna. Jag fick förresten en fråga angående fransar för någon dag sedan! Frågan var hur länge jag har haft fransförlängning och om man behöver "vila" fransarna ibland och liksom sluta med det ett tag. Mitt svar är att om du går till en person som är noggrann och som är duktig, så behöver du inte vila fransarna. Fransförlängning sliter endast på dina fransar om det är slarvigt gjort med mycket lim eller att fransarna inte blir "separerade". Alltså att man limmar ihop flera fransar. Jag har haft fransförlängning i ca 2 år!

Resten av dagen spenderade jag hemma med Filip. Vi kollade på fotboll, Sverige - Italien. Kul att Sverige vann förresten! Sen kollade vi på serier, spelade Mario Kart (alltid hetsig stämning när det dags för Mario Kart), åkte och handlade grejer till tacos och kollade på idol. En toppendag helt enkelt!

Idag ska jag käka lumch med en gammal klasskompis och hans flickvän som är i Nashville över helgen. Vi har inte träffats på ca 3-4 år så det ska bli kul att ses igen! Sen ikväll är det dags för hemmamatch igen.
Trevlig helg på er!❤️

Gillar

Kommentarer

JockeBlomgren
JockeBlomgren,
Sjukt fint ni bor! 😊
nouw.com/jockeblomgren
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229