TODAY

Hej på er! Hur är läget? Med mig är det bra förutom att jag har börjat känna av all pollen. Jag har aldrig någonsin känt av pollen hemma i Sverige, men tydligen så kommer det så sjukt mycket pollen här borta att jag faktiskt känner av det. Så jag vaknar med svullna/kliande ögon och en rinnande näsa. Lite jobbigt faktiskt.

I förrgår hade dom äntligen fått in dessa pioner i butik igen. Pioner är min absluta favoritblomma, de är ju sååå fina. Men jag tycker att det är rätt så svårt att få dom att leva länge. Någon som har något bra tips när det gäller pioner?

Okej hur skönt väder har vi denna vecka? Blev så glad när jag såg detta. Hoppas verkligen att det håller i sig.

Idag har jag legat vid poolen hela eftermiddagen med Cassandra. Är på så bra humör nu efter en heldag i solen men även väldigt seg. Filip åkte förresten iväg idag och de kommer hem på fredag igen. Så nu ska jag försöka ta mig till mataffären för att handla lite käk till veckan.

LATER!

Gillar

Kommentarer

Frida
Frida,
hej! kan du inte berätta för oss nya läsare om ditt liv i nashville? vad gör du där, hur ser ditt liv ut? hur ofta åker du hem till sverige? är verkligen nyfiken!
Linda
Linda ,
Underbart med fint väder! 😊 Saknar din och Idas podd! Hoppas den kommer tillbaka senare. Såg ditt Sephora inköp på Instastories, du får gärna göra recension på Glamglow maskerna, jag är sugen på att köpa dom men vet inte vilken jag ska köpa. Kram till dig 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229