TRE DAGAR KVAR

Tröja - Chiquelle // Väska - Valentino // Byxor - Mango // Skärp - Gucci

Hej gänget! Nu är det endast tre dagar kvar tills att jag åker till Filippinerna. Är så galet förväntansfull och nervös inför denna resa. Nervös inför flygningen men försöker tänka hela tiden att ”det kommer gå bra”.
Jag är förväntansfull över att få träffa mina släktingar igen. Att det redan har gått 11 år sen jag var där sist? Helt absurt. Så det ska bli så mysigt att få krama om alla igen <3

Jag känner även att jag verkligen behöver den här resan. Att få komma iväg några veckor och försöka slappna av och tänka på mig själv. Jag ska verkligen bara försöka leva i nuet och samla energi. DET är jag verkligen taggad på! Sen att vi kommer äta god mat och förhoppningsvis bli lite härligt bruna är ju ett trevligt plus :)

Packningen är inte riktigt klar än men jag tror att jag har koll på läget. Är inte skitbra på att packa men den här gången var jag ute i god tid!

Nu - frulle och sen jobb!

Gillar

Kommentarer

Sabinakj
Sabinakj,
vad mysigt att du ska dit och träffa dina släktingar efter så lång tid. Jag har släkt i thailand och har heller inte sett dem på ungefär 11-12 år. Helt sjukt! Hoppas du får det bra!<3
nouw.com/sabinakj
ellajohanssons
ellajohanssons,
Du kommer få en magisk resa, NJUT!!
nouw.com/ellajohanssons
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229