VÅRT SOVRUM // HAIRTALK

Godmorgon gänget! Här ser ni en liten del av vårt sovrum här i Nashville. Vi har inte gjort så mycket med det än men vi funderar på att byta lampa i taket och sätta upp tavlor snart iallafall. Den lampan som hänger där nu satt där när vi fick lägenheten. Vi köpte dock en grå fjäderlampa från EOS förra säsongen. Men när den kom så var storleken fel. Vi beställde en L men skulle behöva en XL. Så jag ska ta tag i det där snart tänkte jag!

Såhär såg min lunch ut igår förresten. Ser kanske inte så mycket ut bara sådär men åh, det var så gott. Surdegsbröd med lax, créme cheese, kapris, gurka, dill och rödlök. Vanlig grönsallad på sidan med spenat och ruccola.

Nu ska jag upp och käka frulle innan jag ska hem till Moa. Hon tog ur mitt hairtalk igår kväll. Så när jag kom hem duschade jag håret och kände mig som en nakenråtta haha. Fy vad van jag har blivit med att ha det där löshåret i. Nu känns det som att mitt riktiga hår är supertunt fast det egentligen såklart inte är det. Hur som helst, så ska jag gå hem till Moa snart så att hon kan sätta om håret igen. Tror det har gått lite mer än 6 veckor nu sen jag satte i håret och de säger att man behöver göra de efter 6-8 veckor så.

TTYL, PUSS!

Gillar

Kommentarer

Maawl
Maawl,
Men mysigt ändå!
nouw.com/maawl
victorianielsen
victorianielsen,
Vad mysiga bilder!
nouw.com/victorianielsen
mathildahogbergs
mathildahogbergs,
Ellie,
Looks delicious!<3
www.blogellive.com