VOLCANIC EXFOLIATOR

Äntligen fredag! Idag är jag ledig och det enda som står på dagens schema är hämta ut paket, åka förbi systemet sen min lägenhet och sen dricka vin. Fint väder är det idag också, då mår man extra mycket.

Hur som helst! Så tänkte jag berätta lite om vad jag tycker om min nya ansiktsmask från Make Up Store. Jag har varit ute efter en bra mask som även skrubbar huden på samma gång som den återfuktar. Och just denna gör det!

Man lägger masken på fuktigt ansikte och låter den sitta i 5-10 min. Jag brukar alltid låta mina ansiktsmasker sitta lite längre för att verkligen få ut full effekt.
Efter ca 10 min sköljer jag ansiktet med varmt vatten och i cirkelrörelser så att de små kornen i masken skrubbar bort döda hudceller. Alltså jag har testat många masker med peelingeffekt och då tycker jag att många av dom har gett mig en nästan torr känsla efteråt. Det gör absolut inte denna.

Kan säga att min hud var len som en bebis efter masken och den kändes verkligen återfuktad. 10/10 får denna ansiktsmask!

Gillar

Kommentarer

artist
artist,
Schysst med en bra ansiktsmask.
nouw.com/artist
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229