HOLY GRAIL PRODUCT

Jag vet att jag har berättat om denna fantastiska produkt från By Terry förut här i bloggen. Men den är verkligen värd att nämna igen.

På bilderna har jag inget smink förutom en liiiiten gnutta gnutta concealer under ögonen. Men annars har jag ingenting i ansiktet förutom detta CC-serum. Jag har heller inte retuscherat bilderna för att få min hy slätare eller något sånt. Jag vill verkligen visa er hur bra denna produkt är. Sen har jag väldig väldig tur att ha bra hy från grunden. Men ändå, den gör en flawless.

Detta är förresten inget samarbete eller sponsrat inlägg. Ni som följt min blogg ett tag vet att jag bara tipsar om saker som jag genuint tycker om!
:)

Okej ni ser ju, man får SÅ fint och fräscht glow av detta serum! Det ser nästan ut som att jag har foundation i ansiktet men nope, bara serum med fint gyllne glow.

Flaskan har även en liten pump som ger en perfekt mängd produkt. En pump räcker till hela ansiktet vilket gör att flaskan håller läääänge. Tack gud för det då priset är rätt så saftigt. Ca 650kr får man betala för denna mirakelprodukt. Den var dock mycket billigare att köpa i Europa. När jag bodde i USA så köpte jag den för ca $90, fyfan.


Jag har den i färgen Sunny flash och det är den mörkaste färgen. Jag kör med denna även på vintern men då brukar jag oftast använda BUS. Skulle jag inte använda BUS så skulle jag gå ner till färgen Apricot glow.
Serumet går att använda som bas under sin foundation eller ensam för att ba se lite fräsch och frisk ut. Den återfuktar väldigt bra och passar alla hudtyper.

Denna gång beställde jag serumet från KICKS men vet att den ska finnas på andra hemsidor också som tex LYKO eller Åhléns. Så tips tips!

Vad tycker ni förresten om såna här inlägg när jag tipsar om produkter? Är det något ni vill se mer av så får ni gärna lämna en kommentar <3

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Såå snygg!!😍😍
nouw.com/faronsson
Olivia
Olivia,
åh denna måste jag testa! 😍 Fler tips tycker jag absolut!!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229